Reviews en aanbevelingen

Benieuwd hoe ik anderen heb kunnen helpen en hoe zij dit ervaren hebben?
Lees hieronder enkele reacties van mijn klanten!

De afgelopen tijd was ik nogal druk (bewijst ook mijn activiteit op social media) en bleven er wat dingen intern in mijn bedrijf liggen. Zo ook mijn boekhouding, die ik al tijden wilde verplaatsen naar een nieuw boekhoudpakket. Maar alles met terugwerkende kracht overzetten…. daar had ik geen tijd voor. Ik besloot dit dus uit te besteden, en wat een goede keuze was dat!! Eveline van ASQ EVE heeft dit super snel, correct en heel nauwkeurig voor me gedaan. Binnen een week was alles gefikst en stond mijn complete boekhouding van dit jaar in het nieuwe programma. Wat een verademing! En dan kreeg ik ook nog een heerlijk bedankje in de post! 🍫 Dus mocht je een goede va zoeken, ik beveel haar van harte aan!

Laurine Simkens

Eigenaar, Pine Online

Eveline heeft mij een hoop werk uit handen genomen met de inrichting en het overzetten van mijn oude boekhoudprogramma naar MoneyBird. Dat scheelde mij erg veel tijd en frustratie. 

ASQ EVE doet haar naam eer aan: alle vragen worden door Eveline snel opgepakt en waar nodig direct uitgevoerd.
Het is een echte aanpakker, no nonsens, discreet en gestructureerd. Het geeft mij heel veel rust dat ik zaken vol vertrouwen aan haar kan uitbesteden!

Sabine Wamelink

Eigenaar, Sabine Wamelink

Neem vrijblijvend contact met mij op

info@asqeve.nl

06 – 519 55 369