Over mij

Mijn naam is Eveline Voncken-Evertz. Samen met mijn man en onze 2 kinderen ben ik woonachtig in het Brabantse Best (regio Eindhoven). Ik geniet ervan om met mijn gezin op pad te gaan en heerlijke wandelingen te maken met onze hond (een Aussie ). Mijn hobby’s zijn onder andere reizen, koken, bakken en tuinieren. 

Na 23 jaar werkzaam te zijn geweest bij Rabobank Nederland in Utrecht, deed zich de kans voor om voor mezelf te beginnen. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen!

Na een opleiding voor High-Level Virtual Assistent en mijn opgedane kennis en ervaring binnen het bankwezen als Service Professional, LEAN GreenBelt, projectmanager en Implementatie-coördinator wil ik graag ondernemers helpen bij de groei van hun bedrijf.

 

Wat anderen over mij zeggen: 

“Eveline kan goed plannen, is altijd goed voorbereid in alles wat ze doet, werkt gestructureerd en heeft veel verantwoordelijkheidsgevoel. Is altijd opgewekt, vriendelijk, hulpvaardig en integer. Belangrijk in ons werk is altijd waarmaken wat je belooft en dat heb je altijd gedaan!”

“Ik zie jou als een veerkrachtige en bevlogen persoon, iemand met een positief kritische blik die altijd met je meedenkt in oplossingen.”

“Enthousiast, hands-on, pragmatisch, toegankelijk en empathisch.”

“Jij werkt gestructureerd en bewaard het overzicht. Je bent zeer klantgericht. Stelt vragen om achtergronden naar voren te krijgen. Pas tevreden wanneer het voor de klant ook duidelijk is. No nonsens. Verder ben je heel open, eerlijk en correct in de communicatie. Je houdt je hoofd koel, ook als het spannend wordt.”

“Accuraat, betrouwbaar, doelgericht, energiek, humorvol, krachtig, duidelijke communicatie, weet wat ze wil, staat klaar voor anderen.”